Te arm voor een staaroperatie, dus nooit meer iets zien…

Voor een vrouw in Nepal die steeds slechter gaat zien is naar de dokter gaan niet zo vanzelfsprekend als voor u en mij. De drempel is hoog, want het geld is er eenvoudig niet voor. Vanuit de afgelegen dorpen is het niet te doen om eerst een halve dag te lopen naar een bushalte. Zeker niet voor Chauda die alleen een waas voor haar ogen ziet.

Wist u dat er in Nepal enorm veel vrouwen als Chauda zijn die, als gevolg van staar, dringend een operatie nodig hebben? Blijvende blindheid, dat zou hen bespaard moeten blijven…

U vindt toch ook dat deze vrouwen goede oogzorg moeten krijgen?

Daarom reist Eye Care Foundation naar deze afgelegen plekken en richt daar een oogkamp in. Met uw steun kunnen we ervoor zorgen dat vrouwen als Chauda de staaroperatie krijgen die hen het zicht weer teruggeeft.

Een team van toegewijde artsen, verpleegkundigen en medische technici komt naar oogpatiënten toen in de meest afgelegen plaatsen. Daarnaast zijn er vrijwilligers die zich tijdens de oogkampen zonder salaris inzetten voor de patiënten.

Het enige dat nog nodig is? Uw onmisbare steun voor een staaroperatie.

Tussen u en een vrouw als Chauda in Nepal zit een afstand van ruim 8.000 kilometer. Toch kunt u haar vandaag een kans op redding geven!

Helpt u met een gift van € 35 en maakt u daarmee een staaroperatie mogelijk?

Het oogkamp is voor oogpatiënten gratis, zolang wij steun van donateurs als u ontvangen. Zonder uw hulp kunnen wij niets. Wat u samen met ons team tot stand brengt is echt wonderbaarlijk!

Brengt u redding met uw gift?