Mis het niet: laatste plaatsen rondreis Cambodja!

Eye Care Foundation organiseert dit jaar een 17-daagse rondreis door Cambodja. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Gaat u met ons mee?

Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja. In Phnom Penh ontmoet u onze Cambodjaanse medewerkers. In Ratanakiri en Kampong Cham krijgt u een rondleiding in de oogziekenhuizen en in de provincie Kratie ziet u dr. Sokhan aan het werk in een kleine oogkliniek op het platteland.

En natuurlijk bezoekt u de verschillende culturele hoogtepunten van dit veelzijdige land. De Silver Pagoda, de Tuol Sleng gevangenis en de Killing fields, in en bij Phnom Penh. Deze laatste twee plaatsen laten u de recente geschiedenis op indringende wijze zien. De mooie natuur ervaart u tijdens een wandeling door het olifantenreservaat in de jungle van Mondulkiri en een boottocht op de Mekong. Deze afwisselende reis sluit u af in Siem Reap waar u tweeënhalve dag de tijd heeft om de prachtige, eeuwenoude tempels van het nabij gelegen Angkor complex te bezichtigen.

Meer informatie vindt u op de reispagina.