Prachtige 17-daagse groepsreis naar Cambodja!

Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja. In Phnom Penh ontmoet u onze Cambodjaanse medewerkers. In Ratanakiri en Kampong Cham krijgt u een rondleiding in de oogziekenhuizen en in de provincie Kratie ziet u dr. Sokhan aan het werk in een kleine oogkliniek op het platteland.

En natuurlijk bezoekt u de verschillende culturele hoogtepunten van dit veelzijdige land. De Silver Pagoda, de Tuol Sleng gevangenis en de Killing fields, in en bij Phnom Penh. Deze laatste twee plaatsen laten u de recente geschiedenis op indringende wijze zien. De mooie natuur ervaart u tijdens een wandeling door het olifantenreservaat in de jungle van Mondulkiri en een boottocht op de Mekong. Deze afwisselende reis sluit u af in Siem Reap waar u tweeënhalve dag de tijd heeft om de prachtige, eeuwenoude tempels van het nabij gelegen Angkor complex te bezichtigen.

 

Wij geven u met deze reis een goede indruk van de oogzorg die wij hier, dankzij u, al meer dan 20 jaar ondersteunen En u zult genieten van de prachtige natuur en gevarieerde cultuur van Cambodja. De reis wordt begeleid door Margreet Geels, medewerker van het kantoor in Amsterdam en ervaren reisbegeleider. Een van de  Cambodjaanse Eye Care Foundation medewerkers zal ook met de reis meegaan en kan u veel vertellen over de projecten en het land.

  • 17 daagse reis van 13 tot 29 november 2017
  • Groep bestaat uit 10-14 personen
  • Verblijf in hotels met zorg geselecteerd op comfort, eenvoud en goede ligging
  • U bezoekt oogzorgprojecten van Eye Care Foundation
  • U bezoekt daarnaast bezienswaardigheden
  • Reisleiding: Engelssprekende (Cambodjaanse) gids en Margreet Geels van Eye Care Foundation

Bekijk het reisschema voor meer informatie.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Neem voor meer informatie contact op met Margreet Geels via 020-647 3879 of m.geels@eyecarefoundation.nl.

buddhist_monks_in_front_of_the_angkor_wat