Mis het niet: groepsreis naar Cambodja met Eye Care Foundation

Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja. In Phnom Penh ontmoet u onze Cambodjaanse medewerkers. In Ratanakiri en Kampong Cham krijgt u een rondleiding in de oogziekenhuizen en in de provincie Kratie ziet u dr. Sokhan aan het werk in een kleine oogkliniek op het platteland.

En natuurlijk bezoekt u de verschillende culturele hoogtepunten van dit veelzijdige land. De Silver Pagoda, de Tuol Sleng gevangenis en de Killing fields, in en bij Phnom Penh. Deze laatste twee plaatsen laten u de recente geschiedenis op indringende wijze zien. De mooie natuur ervaart u tijdens een wandeling door het olifantenreservaat in de jungle van Mondulkiri en een boottocht op de Mekong. Deze afwisselende reis sluit u af in Siem Reap waar u tweeënhalve dag de tijd heeft om de prachtige, eeuwenoude tempels van het nabij gelegen Angkor complex te bezichtigen.

Wij geven u met deze reis een goede indruk van de oogzorg die wij hier, dankzij u, al meer dan 20 jaar ondersteunen En u zult genieten van de prachtige natuur en gevarieerde cultuur van Cambodja. De reis wordt begeleid door Margreet Geels, medewerker van het kantoor in Amsterdam en ervaren reisbegeleider. Een van de  Cambodjaanse Eye Care Foundation medewerkers zal ook met de reis meegaan en kan u veel vertellen over de projecten en het land.

We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar!

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Margreet Geels via 020-2382950 of m.geels@eyecarefoundation.nl