Het verhaal van drie zusjes

De drie zusjes bleken na een oogonderzoek van Eye Care Foundation alle drie aangeboren staar te hebben. Alleen met een dringende staaroperatie kon worden voorkomen dat zij het zicht helemaal verloren. Gelukkig konden zij daarvoor terecht in het oogziekenhuis in Ho Chi Minhstad.

Maar zij zijn niet de enige die uw hulp nodig hebben…

Uw hulp is vandaag onmisbaar voor een meisje zoals deze drie zusjes. Ook Duyen (12) zal snel geopereerd moeten worden om blindheid te voorkomen.

Duyen woont in Ving Long, een onderontwikkeld gebied in Vietnam. Zij woont bij haar opa en oma, omdat haar ouders alleen ver van huis werk konden vinden. Het gezin is arm. Duyen is op zichzelf aangewezen. Op school gaat het niet goed met Duyen. De lessen op het bord kan zij niet lezen, ondanks haar plekje helemaal voorin. Haar zicht wordt met de dag slechter, dus haar toekomst lijkt uitzichtloos.

Tot wij op een dag op de school een Eye Care Festival organiseerden. Duyen wordt voor de eerste keer in haar leven onderzocht. Er wordt een oogaandoening vastgesteld en zij zal worden doorgestuurd naar het Vinh Long Eye Hospital. Het is nog net niet te laat om haar te helpen!

U heeft gelukkig een plekje in uw hart voor kinderen die hun zicht dreigen te verliezen. Heel veel dank voor alles wat u doet! Uw hulp is en blijft cruciaal.

Samen met onze artsen kunt u nu voorkomen dat Duyen en andere kinderen blind worden, van school moeten en een ongewisse toekomst tegemoet gaan.

Zo helpt u een meisje met uw gift:

  • Voor € 35 maakt u 1 staaroperatie mogelijk.
  • Met € 45 geeft u 1 staaroperatie én schenkt u een arm gezin ook de reis naar het oogziekenhuis en hun verblijf.