Trang ziet slecht, dus gaat van school, tenzij u haar leven verandert

U en ik weten dat wanneer een kind niet goed kan zien of lezen, het geholpen is met een oogmeting en bril. Maar veel ouders in arme gezinnen zoals dat van Trang denken dat er niets te doen is aan het slechte zicht. Ze weten niet dat een simpele bril de mogelijkheid biedt om beter te presteren op school.

De ouders van Trang kunnen geen bril voor hun dochter betalen. Met hun werk in de uienteelt verdienen ze nauwelijks genoeg om te overleven. Door de coronacrisis is het leven voor hun gezin nu extra zwaar. In hun situatie lijkt het beter dat Trang, nu het toch niet goed gaat op school, wat geld helpt te verdienen. Juist nu ze dat extra geld zo goed kunnen gebruiken.

U vindt dat toch ook niet de juiste oplossing?

Help vandaag met de oplossing om de toekomst van Trang te redden.
Uw gift is hard nodig, zodat Trang naar school kan blijven gaan.

Herinnert u zich nog, wie ooit een belangrijke wending aan uw leven gaf? Bepaalde mensen zijn van onschatbare waarde in je leven. Voor Trang zijn dat haar ouders, haar leerkracht. En u! Welke wending geeft u vandaag aan het leven van Trang?

Met € 30 draagt u bij aan voorlichtingsmateriaal, met onder meer uitleg over de voordelen van een bril en hoe een oogtest gaat.

Met € 35 geeft u een kind als Trang een gratis bril en een oogtest voor alle kinderen op school.

Voor € 65 geeft u voorlichtingsmateriaal én een gratis bril voor de allerarmsten.

Ieder bedrag is welkom! En geeft kinderen als Trang de kans om hun school af te maken.

De ouders van Trang staan op het punt om haar van school te halen. Nu is het moment waarop uw steun nodig is. Want stoppen met school is geen oplossing. Dank u wel.