Samenwerking mr Eyes en Eye Care Foundation

Van elke verkoop schenkt Mr. Eyes, gevestigd te Almelo,  een deel aan de Stichting Eye Care Foundation. Dit geld komt ten goede aan oogpatiënten in ontwikkelingslanden.

Mr. Eyes (www.mreyes.nl) is een nieuwe speler op de markt van optiek en oogheelkundige instrumenten. Mr. Eyes biedt een juiste mix van betaalbare en goede technologische instrumenten aan, aangevuld met workshops en webinars, en online en offline communicatie.

Mr. Eyes vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een vanzelfsprekend onderdeel van een ieder zichzelf respecterend bedrijf. Daarom kiest Mr. Eyes ervoor een deel van de opbrengst aan de Stichting Eye Care Foundation te schenken. Hiermee levert Mr. Eyes een directe bijdrage aan de oogzorgprojecten van Eye Care Foundation.

 “Het is niet vanzelfsprekend dat je geboren wordt met goede ogen. Laat staan dat, als er iets mis gaat met je ogen, er oogzorg in de nabije omgeving voorhanden is. Samen gaan wij oogzorg toegankelijk maken voor iedereen’’, zegt Obet Pattileamonia (oprichter en eigenaar van Mr. Eyes).  Obet Pattileamonia heeft zelf van jongs af aan meegemaakt wat iemand met een visuele handicap moet doorstaan. Hier is zijn interesse voor oogzorg uit voortgekomen.
vlnr-obet-pattileamonia-mr-eyes-ruud-wiedijk-eye-care-foundation-tom-noteboom-mr-eyes

vlnr:
Obet Pattileamonia, mr Eyes, Ruud Wiedijk, Eye Care Foundation, Tom Noteboom, mr. Eyes.