Run4ECF: de alternatieve Damloop van Eye Care Foundation

Zondag 20 september was het prachtig weer om hard te lopen. Geweldig dat op deze mooie dag overal in Nederland mensen met 5 km. 10 km. 15 km., en in de Lage Vuursche zelfs 17 km., hun eigen route hardliepen en sponsorgeld ophaalden voor Eye Care Foundation. Ook in Frankrijk en in Florida hadden we deelnemers.

Qua weer hadden we het niet beter kunnen treffen. Of zoals iemand zei: ‘niet zoals bij de Damloop vorig jaar, die vanwege de hitte afgelast moest worden in de loop van de dag.

Om de verbondenheid te benadrukken werd er een gezamenlijke warming up gedaan via Zoom onder leiding van fysiotherapeut Kije Brinkhoff Vervolgens werd het startsein gegeven door onze ambassadeur Toine van Peperstraten.

Het was even wat onwennig met Zoom, maar we hadden met iedereen contact (met uitzondering van onze loper in Florida, vanwege het tijdsverschil) en de sfeer was goed.

44 enthousiaste deelnemers hebben zich dit keer ingezet voor Eye Care Foundation en met elkaar het mooie bedrag van € 3000 bijeen gelopen.

Nog steeds komen er sponsorbijdragen binnen, dus ook u kunt, indien u wilt, nog een sponsorbijdrage overmaken naar: Eye Care Foundation NL14 ABNA 0543 4445 54.

o.v.v. Run4ECF Hartelijk dank.

Uiteraard hopen we dat we volgend jaar weer aan de enige, echte, originele Dam tot Damloop mee kunnen doen.

Is hardlopen niets voor u? Ook met wandelen kunt u geld ophalen voor ons doel: Goede oogzorg voor iedereen. Kijk op: walk4ECF.

De hardloopshirts, caps en handdoeken zijn dit jaar gesponsord door het bedrijf Tramedico.