Optometristen afgestudeerd!

We zijn super trots op de vier optometristen die zijn afgestudeerd aan de SEGI Universiteit in Maleisië. Van harte gefeliciteerd! Nu ze klaar zijn met hun studie gaat het viertal terug naar Vietnam om daar een belangrijke bijdrage te leveren aan de refractie dienstverlening.

Ngan, Trang, Anh en Nga schitterden op hun diploma uitreiking!

optimetristen-segi-maleisie

Ngan: “Nu ik ben afgestudeerd ga ik werken als docent aan Pham Ngoc Thach Universiteit. Ik heb erg veel zin om daar te gaan werken omdat ik het belangrijk vind om mijn kennis nu met Vietnamese studenten te gaan delen. Daarnaast hoop ik meer bewustwording rondom oogzorg te creëren”.

Anh: “Na vier jaar studeren kan ik nu met trots zeggen dat ik een optometrist ben! Ik voel mij nu zo gelukkig. De opleiding tot optometrist is geen makkelijke opleiding. Ik ben zeer dankbaar voor alle steun die ik heb mogen ontvangen van mijn familie, vrienden en docenten. Ik ben Eye Care Foundation zeer dankbaar voor deze kans. En natuurlijk wil ik Trang, Nga en Ngan bedanken! Vier jaar geleden zijn wij samen aan deze opleiding begonnen en vandaag studeren wij samen af!”.

Namens deze afgestudeerde optometristen danken wij alle donateurs!