Lionsclub Land van Cuijk en Noord-Limburg golft 25.000 euro bij elkaar voor Eye Care Foundation

Op 8 september 2017 vond de 13e golfdag van Lionsclub Land van Cuijk en Noord-Limburg plaats. Tijdens deze succesvolle dag is maar liefst 25.000 euro opgehaald voor Eye Care Foundation!

Foto vlnr: Thijs van Praag (bestuursvoorzitter), Tessa Wortman, Maaike van Veen; allen van Eye Care Foundation en Gerard Muskens, Rob Honings (voorzitter golfcommissie) en Theo Smits (president): allen van Lionsclub Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Met deze opbrengst wordt een 4WD jeep aangeschaft voor de oogzorg activiteiten van het Surgical Eye Centre in Gorkha, Nepal. Met een 4W Drive kan het centrum de oogzorg activiteiten in de moeilijk bereikbare, achterliggende gebieden uitvoeren en daarbij apparatuur, medisch personeel en oogpatiënten vervoeren. Daarnaast vormt de auto een bron van inkomsten voor het oogcentrum. Wanneer de jeep niet in gebruik is, kan deze ingezet worden als taxi. Zo kan met deze investering ook geld worden verdiend, waardoor het centrum steeds zelfstandiger kan opereren.

Hartelijk dank Lionsclub Land van Cuijk en Noord-Limburg! En natuurlijk alle golfers, sponsoren en vrijwilligers die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt.