Het verhaal van moeder Kisan

Toen ons oogteam haar onderzocht en haar vertelde dat ze wél geholpen kan worden, wist ze niet wat ze hoorde!

En jawel, gisteren kwam ze schuifelend en ondersteund door haar dochters het oogziekenhuis binnen.

Het eerste wat Kisan zag, toen we vandaag het verband van haar ogen afhaalden, waren haar tot tranen geroerde dochters. Wat een bijzonder moment is dat altijd weer! Dat moment van blijdschap in de ogen van moeder Kisan.

Het is toch fantastisch dat we met een slechts 20 minuten durende operatie het leven van iemand als moeder Kisan kunnen veranderen?

Deze mensen zijn gewend aan en gehard door tegenslagen. De aardbeving verwoestte hun huizen, corona maakt ze nog armer. Maar er is één ding dat u al vandaag voor hen kunt doen: het zicht in hun ogen teruggeven.

Met uw steun kunnen we zodra het weer enigszins kan die hoop ook zien in de ogen van nog meer mensen die hier op een operatie wachten. Juist nu is het van belang dat ook zij bij kunnen dragen en geen belasting vormen voor hun naasten.

Samen met Eye Care Foundation maakt u het onmogelijke mogelijk voor mensen die zelf goede oogzorg nooit zouden kunnen betalen.

Voor slechts 35 euro geeft u al een staaroperatie cadeau aan een moeder als Kisan.

Mag ik u vandaag vragen om deze levensveranderende gift? Met uw gift voor 1 of zelfs 2 staaroperaties kunnen mensen die onnodig blind zijn het zicht terugkrijgen.