Wilt u zelf zien hoe uw donaties besteed worden?

Bekijk met eigen ogen het werk van Eye Care Foundation. Ga mee met de donateursreis!

Jubileumreis Nepal, november 2024

Eye Care bestaat 40 jaar in 2024!  Dit vieren wij ook met een donateurreis naar Nepal. Deze 18-daagse reis geeft u de prachtige kans om onze projecten van dichtbij te zien. Om zelf te ervaren hoeveel effect uw donaties, en daarmee het werk van Eye Care Foundation, hebben. Natuurlijk bezoeken we enkele hoogtepunten van dit fascinerende land en zien we de contouren van de Himalaya en de Everest terwijl de zon opkomt.

De donateurreis naar Tanzania, afgelopen september/oktober, was voor de reizigers een eye opener. Het bijwonen van een oogkamp, het van dichtbij zien hoeveel effect een staaroperatie heeft op het leven van de patiënt, was voor hen indrukwekkend. De net geopende kleine oogkliniek in Mahenge en de grotere oogafdeling in het regionale ziekenhuis lieten duidelijk het verschil in ontwikkeling van goede oogzorg zien. In Tanzania moet nog veel gedaan worden om oogzorg voor alle mensen betaalbaar en bereikbaar te maken.

Dit geldt ook voor de afgelegen berggebieden in Nepal. Mensen moeten vaak nog steeds dagen lopen om een oogkliniek te bereiken. En daarom blijft Eye Care Foundation zich inzetten voor goede oogzorg in al haar projectlanden.

Gaat u mee met onze donateurreis naar Nepal in november 2024?

Wij heten u van harte welkom bij onze projecten. Ervaar zelf de impact van uw steun en ons werk.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met:

Margreet Geels
Manager events
margreet@eyecarefoundation.nl
020 – 647 38 79