Yvonne Reifler gaat vandaag met welverdiend pensioen

Na 22 jaar gaat onze collega Yvonne Reifler vandaag met welverdiend pensioen.

Dankzij haar kennis van de projecten, haar open en professionele houding, heeft Yvonne Reifler een grote bijdrage geleverd aan het opbouwen van duurzame oogzorg in Afrika en Zuidoost Azië.

22 jaar heeft zij zich, eerst voor Mekong Eye Doctors en na de fusie met Oogzorg Wereldwijd voor Eye Care Foundation met grote betrokkenheid hiervoor ingezet.

Door haar grote kennis van- en de behoeften aan oogzorg, de manier van werken in de projectlanden en haar begripvolle benadering van de lokale zorgverleners en overheden, heeft ze veel bereikt. Het lange termijneffect, het welzijn van de mensen in de landen waar Eye Care Foundation actief is, was voor haar essentieel. En voor haar stond de structurele inbedding van goede oogzorg in het zorgstelsel van de betreffende landen voorop. Zowel voor lange termijnplanning, als bij dagelijkse problemen op veldbezoek, heeft Yvonne een exemplarische en oplossingsgerichte houding laten zien. Een Hollandse no-nonsense benadering, altijd op zoek naar goede, creatieve oplossingen.  

Eye Care Foundation gaat haar als zeer toegewijde en kundige collega missen. Wij wensen haar in deze volgende levensfase veel plezier, een goede gezondheid en nog veel mooie reizen toe.