Welk geschenk geeft u deze kerst?

U vindt vast ook dat slechtzienden als Ram Narayan Das de hoop niet mogen verliezen? Steeds meer oogpatiënten wachten wanhopig tot zij weer een ziekenhuis of oogkamp kunnen bezoeken en veilig een staaroperatie kunnen ondergaan.

Net als bij ons is het vanwege de coronacrisis een zware periode voor mensen in Nepal, Laos, Cambodja en Vietnam. Maar tot overmaat van ramp zijn de inwoners aldaar het afgelopen jaar óók nog getroffen door tyfoons, overstromingen en aardverschuivingen. Voor de hierdoor groeiende groep allerarmsten is het leven in deze landen daardoor nog verder verslechterd.

Door deze ramp op ramp zijn ze daar meer dan ooit afhankelijk van trouwe donateurs zoals u om oogzorg aan de allerarmsten te kunnen blijven bieden.

Oogsten zijn verwoest, wegen en bruggen zijn weggeslagen of ingestort, fabrieken en bouwprojecten liggen stil. Met als gevolg dat mensen nog maar nauwelijks in hun dagelijkse behoeften kunnen voorzien.

Deze landen moeten bijna alles weer worden opgebouwd. De komende jaren zal er minder geld en aandacht voor oogzorg zijn. U begrijpt wel wat dit betekent voor oogpatiënten en hun arme families…

Zij kunnen hun familie nu niet helpen om de zware economische klap het hoofd te bieden. Gaat u dat ook aan het hart? Want het is juist voor hen dat wij meer dan 35 jaar lang samen met u hebben gebouwd aan oogzorg.

Daarom speciaal voor u deze kerstgeschenk-actie: helpt u mee om de oogzorg, die wij met uw geweldige steun de afgelopen jaren hebben opgebouwd, voor iedereen bereikbaar te maken?

Enig lichtpuntje is dat die belangrijke oogzorgvoorzieningen die we samen met u mogelijk hebben gemaakt, er nog zijn!

Met uw kerstgeschenk kunnen we straks een grote inhaalslag maken en verandert u levens!

Kies uw kerstgeschenk voor beter (vooruit)zicht:

Met € 30 geeft u extra beschermingsmateriaal voor staarpatiënt en oogarts. Zodat een staarpatiënt zijn oogonderzoek en operatie veilig kan ondergaan en weer kan zien.

Voor € 35 krijgt een staarpatiënt als Ram Narayan Das een staaroperatie. Daarmee geeft u hem en zijn familie een uitweg uit de armoede.

Met € 40 zorgt u voor extra menskracht en materiaal voor oogkampen, zodat we die veilig weer kunnen opstarten en een inhaalslag kunnen maken.

Ieder bedrag is welkom! Uw geschenk is het mooiste wat u deze kerst kunt geven aan mensen als Ram Narayan Das en hun families.

Er is nu meer materiaal en menskracht nodig dan normaal om oogkampen en staaroperaties veilig te laten verlopen. Met uw kerstgeschenk kunnen we straks een grote inhaalslag maken.  Dank u wel.