Topprestatie van ECF held Ivar!

Ivar Bos liep dit jaar de vierdaagse niet alleen voor zichzelf, maar ook voor blinden en slechtzienden in ontwikkelingslanden. Deze Eye Care Foundation held heeft met zijn topprestatie maar liefst 522,- euro opgehaald!

Ivar vertelt:

Het was natuurlijk mijn derde Vierdaagse dit jaar en ik wist dus goed wat er ging komen. Ik was goed voorbereid op de hitte en ik heb er daardoor nauwelijks last van gehad. Constant drinken en verkoeling zoeken door mijn pet nat te houden. Het was zoals ieder jaar weer hartverwarmend hoe de mensen langs de kant je aanmoedigen, eten aanbieden en je voorzien van water. Ook de tweede en de derde dag waren heet en uitputtend, maar mijn voeten hielden het goed. De kleine blaartjes die ik vanaf het begin had, groeiden niet, dus kon ik er prima op lopen. De derde dag is de mooiste dag qua natuur, maar het blijkt ieder jaar weer de moeilijkste dag te zijn voor mij. Vooral mentaal is het dan bikkelen. Als je de derde dag eenmaal hebt voltooid is de vierde dag goed te doen op doorzettingsvermogen. Het feest dat dan losbarst is een reden om terug te komen. Ik zeg ieder jaar weer: ‘Dit was de laatste keer!’. Maar elk jaar kom ik weer bedrogen uit en loop ik met een brok in mijn keel over de finish. Ik heb nu al besloten om volgend jaar weer te lopen.

Eye Care Foundation is Ivar zeer dankbaar voor zijn inzet!

Ivar Bos Vierdaagse 3

Wil jij ook in actie komen voor Eye Care Foundation? Kijk dan hier voor meer informatie.