Visie & missie

Eye Care Foundation heeft een wereld voor ogen waarin onnodige blindheid niet langer de mogelijkheden van mensen beperkt. Een wereld waarin de ongelijke toegang tot goede en bereikbare oogzorg verdwenen is en iedereen de mogelijkheid heeft met een scherp zicht een toekomst op te bouwen.

Strategie

Eye Care Foundation wil haar donateurs en partners graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van haar werkzaamheden en haar plannen. Daarom kunt u hier het strategische plan van Eye Care Foundation downloaden.

Afhankelijk van giften

Eye Care Foundation is een niet-gebonden stichting (zonder overheidssteun) die een bijdrage wil leveren aan de strijd tegen onnodige blindheid en slechtziendheid in ontwikkelingslanden. Daarnaast wil de stichting bijdragen aan de bewustwording in Nederland over de problematiek van onnodige blindheid en slechtziendheid.

Strategisch plan Eye Care Foundation

Voorkom onnodige blindheid.
Geef mensen kans op een beter leven.

Stichting Eye Care Foundation helpt onnodige blindheid en slechtziendheid in ontwikkelingslanden voorkomen en genezen. 80% van de blindheid is te herstellen door een eenvoudige staaroperatie. Veel slechtzienden zijn geholpen met een goede bril op sterkte. Zo simpel kan het zijn, maar zonder de hulp van u als donateur is het onmogelijk ons doel te bereiken.