Gaat u mee met onze donateurreis naar Nepal in november 2024?

Eye Care bestaat 40 jaar in 2024!  Dit vieren wij ook met een donateurreis naar Nepal van 1 november tot en met 17 november. Deze 17-daagse reis geeft u de prachtige kans om onze projecten van dichtbij te zien. Om zelf te ervaren hoeveel effect uw donaties, en daarmee het werk van Eye Care Foundation, hebben. Natuurlijk bezoeken we enkele hoogtepunten van dit fascinerende land en zien we de contouren van de Himalaya en de Everest terwijl de zon opkomt.

We organiseren elk jaar een donateursreis. Bijvoorbeeld de reis naar Tanzania in 2023, was voor de deelnemers een eye opener. Het bijwonen van een oogkamp, het van dichtbij zien hoeveel effect een staaroperatie heeft op het leven van de patiënt, was voor hen indrukwekkend. In Tanzania moet nog veel gedaan worden om oogzorg voor alle mensen betaalbaar en bereikbaar te maken.

Dit geldt ook voor de afgelegen berggebieden in Nepal. Mensen moeten vaak nog steeds dagen lopen om een oogkliniek te bereiken. En daarom blijft Eye Care Foundation zich inzetten voor goede oogzorg in al haar projectlanden. Het bijzondere van onze reis is dat u met eigen ogen van dichtbij het werk van Eye Care Foundation ziet. Onze Nepalese collega Anil vertelt u tijdens de reis graag meer over de projecten die u bezoekt.

Wat gaan we doen?

De kosten voor deze reis liggen tussen de € 3000 en  € 3500, afhankelijk van de vlucht en eventuele toeslagen. Daarnaast zouden we het geweldig vinden wanneer u voor één van onze projecten een extra bijdrage wilt geven!

U kunt zich uiteraard alleen, of met uw partner of vriend/vriendin inschrijven.
Het gaat al snel met de aanmeldingen, dus neem zsm contact met mij op.

Bij grote belangstelling kunnen wij een tweede reis in december 2024 overwegen maar dit kunnen we niet garanderen.
De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Uw inschrijving is definitief, wanneer wij het inschrijfformulier volledig ingevuld hebben ontvangen.

Wilt u graag mee, vraag dan bij mij het inschrijfformulier aan.

Dat kan via mail:

Margreet Geels
Manager events
margreet@eyecarefoundation.nl
06-27091341 (alleen werkdagen)

Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen voor vragen over deze reis.