Mr Eyes doneert aan Eye Care Foundation

Obet Pattileamonia,  oprichter en eigenaar van het bedrijf Mr. Eyes, doneert een deel van zijn opbrengst aan Eye Care Foundation. De donatie aan de oogkliniek in Kratie kon hij deze week zelf overhandigen aan mr Chhorn Sao, onze landenvertegenwoordiger van Cambodja, die voor een werkbezoek in Nederland was.
“Mijn vader had aangeboren staar”, vertelt  Obet.  “Hij kon een aantal dingen niet zelfstandig doen en als oudste zoon was ik zijn begeleider. Ik weet wat een visuele beperking inhoudt en hoe mijn vader dat heeft ervaren. Al op jonge leeftijd zag ik het belang van goede oogzorg.  En Eye Care Foundation en Mr. Eyes hebben hetzelfde doel voor ogen: oogzorg voor iedereen toegankelijk maken. Door mijn steun kan ik direct bijdragen aan oogzorgprojecten in ontwikkelingslanden.”
“Mr. Eyes levert hoogwaardige technologische instrumenten voor optiek en oogheelkunde. We geven ook workshops en webinars over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Zodat ondernemers en zorgverleners de allerbeste oogzorg kunnen aanbieden.