Mis het niet: Damloop by Night!

Dam tot Damloop AmsterdamNaast de traditionele Dam tot Damloop, kan je dit jaar ook de Damloop by Night voor Eye Care Foundation lopen!

Damloop by Night

Het parcours van de 5 Engelse Mijl gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

Loop voor Nepal

Met jouw sponsorgeld van €130  kunnen wij staarpatiënten in Nepal het zicht teruggeven. Vanuit het Himalaya oogziekenhuis en het  Mechi oogziekenhuis worden er regelmatig oogkampen en onderzoekskampen uitgevoerd. Op centraal gelegen locaties in de afgelegen, bergachtige gebieden worden chirurgische oogkampen uitgevoerd. Tijdens deze kampen worden in korte tijd zoveel mogelijk patiënten geopereerd. Tijdens de onderzoekskampen worden de patiënten onderzocht en zo nodig voor een operatie naar het oogziekenhuis gebracht. De patiënten leggen vaak lange afstanden te voet af om bij het oogkamp aanwezig te kunnen zijn.

Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden kan met het inschrijfformulier Damloop of met het inschrijfformulier Damloop by Night.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Margreet Geels via m.geels@eyecarefoundation.nl of bel naar 020-6473879