Mijn eenmalige gift – hét alternatief voor de Acceptgiro

Per 1 juni verdwijnt de Acceptgiro. Dit betekent dat alle banken (en dus ook uw bank) na 1 juni geen Acceptgiro’s meer verwerken. We hebben als goede doelen samen gewerkt aan een alternatief dat heet: Mijn eenmalige gift. Hiermee kunt u net zo makkelijk en vertrouwd een eenmalige gift overmaken.

U kunt met Mijn eenmalige gift op 2 manieren uw donatie doen.

Bent u gewend om uw betalingen handmatig in te vullen en op te sturen naar uw bank? Dan kunt u dat blijven doen. Het enige verschil met de Acceptgiro is dat u uw ingevulde Mijn eenmalige gift betaling opstuurt naar het goede doel en niet naar uw bank. U kunt hiervoor ook de meegestuurde Antwoordenvelop gebruiken.

Betaalt u liever digitaal ? Ook dat is geen probleem met Mijn eenmalige gift. U kunt de betaalinformatie op Mijn eenmalige gift eenvoudig overnemen zodat u uw gift via internetbankieren overmaakt. Of, nog eenvoudiger: scan de QR-code met uw mobiele telefoon.

 

De Acceptgiro kunt u overigens nog insturen tot 15 mei, dan heeft uw bank nog twee weken om uw Acceptgiro te verwerken.

Klik hier voor meer achtergrond informatie over het verdwijnen van de Acceptgiro.