Kom in actie

Wat geweldig dat je in actie komt voor betere oog zorg wereldwijd! Met jouw actie geef je mensen het zicht terug en daarmee ook kans op een betere toekomst. Je geeft iemand de kans om zijn of haar kinderen weer te zien, om weer te kunnen werken, om weer te kunnen genieten van de kleine en de grote dingen in het leven.   

Hoe werkt het?
Er zijn veel leuke manieren om geld in te zamelen. Je kunt een sportprestatie laten sponsoren, verkoop je zelfgebakken taart op je werk, of vraag een donatie in plaats van een verjaardagscadeau. Kies iets waar je zelf ook blij van wordt. Hoe je een inzamelingsactie kunt beginnen, leggen we je graag uit. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Margreet Geels via m.geels@eyecarefoundation.nl. Wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken.


Vraag een donatie als cadeau 

Maak er een extra waardevolle dag van. Vraag in plaats van cadeaus om donaties voor Eye Care Foundation. Hiermee geef je andere mensen het cadeau van weer kunnen zien.  

Lees meer


Zamel geld in met je school of klas 

Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van statiegeldflessen, het organiseren van een sponsorloop of de grootste dromenvanger maken die je ooit hebt gezien.

Lees meer


Start samen met je collega’s of werkgever een inzamelingsactie 

Wat je ook verzint: elke actie is waardevol. Niet alleen draagt jouw actie bij aan het teamgevoel tussen je collega’s.

Lees meer


Ga creatief aan de slag  

Creatief actievoeren, daar houden we van! Ga je met zelfgemaakte spandoeken de straat op of duik je liever de keuken in om te bakken? Hoe gekker, hoe beter!

Lees meer


Laat je sportactie sponsoren  

Organiseer een fiets- of wandeltocht, een estafette of ga een andere sportieve uitdaging aan waarvoor je je door familie en vrienden laat sponsoren.

Lees meer


Doe mee aan de Dam tot Damloop 

Dam tot Damloop 2022 was een daverend succes! Onze fanatieke renners hebben tijdens de Dam tot Damloop dit jaar meer dan €10.000 opgehaald.

Lees meer

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met:

Margreet Geels
margreet@eyecarefoundation.nl
020 – 647 38 79