chauda nepal

Chauda leeft vrijwel in complete duisternis

Chauda (58) ziet bijna niets meer. Ze leeft vrijwel in complete duisternis. Ze heeft staar, maar geen geld voor hulp. Machteloos voelt zij zich. De hoop dat het goed komt heeft ze inmiddels laten varen.

Staar is een ramp voor deze eens zo krachtige vrouw. Als zorgzame moeder doet het haar vooral verdriet dat zij niet meer voor haar twee gehandicapten kinderen kan zorgen. Die hebben zelf geen inkomen. Ook kan Chauda haar man niet meer helpen om iets te verdienen met reparatie van kleding, terwijl het gezin het geld hard nodig heeft.

Een oogoperatie is voor haar dus uitgesloten. Waar moet zij het geld voor de reis vandaan halen? Waarvan zou zij de operatie moeten betalen?

The little book of eyes by Winksy


Samen met Winksy leren kinderen alles over de ogen. Hoe de ogen werken, waarom sommige mensen een bril nodig hebben en nog veel meer.

En dat allemaal op een leuke, leerzame manier!

Actueel

Damlopers bedankt
Ook dit jaar was de Dam tot Damloop voor Eye Care Foundation een groot succes. Bedankt voor jullie inzet én de gezelligheid!

Kom in actie voor Eye Care Foundation
Een berg beklimmen, een BBQ organiseren, vrienden uitnodigen voor een huiskamerconcert of zelfgemaakte cakejes verkopen. Wij zijn benieuwd naar jouw idee!

Laatste nieuwsAlle nieuwsberichten