Steun Eye Care Foundation met uw bedrijf

Zoekt u als bedrijf naar een manier om iets blijvends terug te geven aan de wereld? Doet u dit het liefst door een samenwerking aan te gaan met een goed doel dat een concreet probleem aanpakt, en hierbij kosteneffectief en duurzaam te werk gaat?
Een samenwerking waarbij uw organisatie en medewerkers al dan niet actief bijdragen aan de oplossing, en waarbij tegelijkertijd de waarden van uw organisatie duidelijk uitgedragen worden?

Is uw antwoord op bovenstaande vragen ‘ja’?

Neem dan contact op. Wij werken graag een persoonlijke en creatieve, maar vooral doelgerichte invulling van uw wensen samen met u uit.

Björn Stenvers

Björn Stenvers
Directeur
b.stenvers@eyecarefoundation.nl
Telefoon: 020 – 647 38 79

 

Voorbeelden van samenwerkingen

 

standard chartered vietnamStandard Chartered Bank Vietnam

Standard Chartered Bank Vietnam steunt project ‘Sight for children and elderly people in the Mekong Delta’
www.sc.com

de heusDe Heus Vietnam

De Heus Vietnam brengt samen met Eye Care Foundation oogzorg naar de provincie Vinh Long in Vietnam
www.deheus.com

Lensdeal

Lensdeal.nl geeft klanten de mogelijkheid om een gift aan Eye Care Foundation te doen en verdubbelt zelf dit bedrag
www.lensdeal.nl

LionsclubLionsclub land van Cuijk en Noord-Limburg

Lionsclub land van Cuijk en Noord-Limburg bouwde samen met Eye Care Foundation een oogkliniek in Xieng Khouang, Laos.
www.lionsnet.nl

Giftenaftrek voor bedrijven

Met een donatie aan Eye Care Foundation laat u als bedrijf zien maatschappelijk betrokken te zijn. Het is hierbij goed om te weten dat de giften fiscaal aftrekbaar zijn als deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

Een bedrijf dat vennootschapsbelasting betaalt, kan de giften aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zoals Eye Care Foundation, aftrekken van de belasting in het jaar waarin ze zijn gedaan. Voor bedrijven die vennootschapsbelasting betalen bestaat sinds 2012 geen drempel meer voor giftenaftrek. Het bedrag aan giftenaftrek mag niet meer zijn dan 50% van de winst, en moet onder de € 100.000 blijven. De winst mag door de belastingaftrek niet negatief worden. Meer informatie over giften kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Afronden

Vraag uw klant bij de kassa of de aanschaf naar boven mag worden afgerond voor Eye Care Foundation. Dit is ook een eenvoudige en voor u een interessante manier om Eye Care Foundation te helpen:

  • Het kost de klant weinig extra geld;
  • Het toont klanten dat de organisatie meer te bieden heeft dan het verkopen van een product;
  • Het biedt u extra contactmomenten met uw klant;
  • Het betrekt ook uw medewerkers bij het goede doel.

Deel de feestvreugde

Heeft u een verbouwing, een jubileum of een andere feestelijke aangelegenheid? Vraag een gift voor blinden en slechtziende mensen in ontwikkelingslanden en maak zichtbaar verschil in de wereld.

Donatiebusje

Een donatiebusje plaatsen bij de kassa is een eenvoudige manier om bij te dragen aan een betere wereld. Klanten die gebruikmaken van uw gratis service kunnen zo hun dank tonen. Vraag gratis informatiemateriaal aan voor uw klanten en zet een donatiebusje bij uw kassa.

Promotiemateriaal

Wilt u promotiemateriaal ontvangen voor bovenstaande acties? Eye Care Foundation stuurt dit met plezier naar u op. Stuur een email naar info@eyecarefoundation.nl of bel naar 020-647 38 79.