Helpen met een nalatenschap

Nalaten aan Eye Care FoundationVeel van onze donateurs zijn ons al heel lang trouw. Door Eye Care Foundation op te nemen in uw testament kunt u ook na het overlijden blijven investeren in het bestrijden van blindheid en slechtziendheid. Een bijzondere manier van steun aan mensen die het zo hard nodig hebben. Deze manier van schenken wordt door ons vanzelfsprekend met alle zorgvuldigheid behandeld.

Wist u dat:

  • U na uw overlijden ook kunt bijdragen aan goede oogzorg voor iedereen in ontwikkelingslanden?
  • Uw nalatenschap automatisch naar uw wettelijke erfgenamen gaat als u geen testament opstelt?
  • Een goed doel met de status van Algemeen Nut Beogende Instelling geen erfbelasting betaalt?
  • U elk bedrag, groot of klein, kunt nalaten?

Een donateur, een dame van 101 jaar, vertelt waarom zij onze stichting in haar testament heeft opgenomen:

“Ik ben al donateur sinds ik jaren geleden aan mijn ogen werd geopereerd. Ik kon toen voor 75 gulden een video-opname van de operatie kopen. Het geld kwam via Eye Care Foundation ten goede aan de blindheidbestrijding in Nepal. Daarna hebben mijn man en ik Eye Care Foundation in ons testament opgenomen. Met het geld uit zijn nalatenschap is in het oogziekenhuis in Mechi, Nepal, een operatiekamer ingericht die zijn naam draagt. Een geweldige vorm van erkentelijkheid en voor mij zeer emotioneel. Na mijn overlijden gaat het grootste deel van mijn nalatenschap naar Eye Care Foundation. Zodat heel veel arme blinde mensen geholpen worden.”

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden een legaat of een erfstelling in uw testament op te nemen? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.

  • Onder geen beding wordt uw persoonlijke informatie aan derden doorgegeven. Eye Care Foundation legt gegevens vast ter verwerking van een eenmalige gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om u via e-mail, telefoon, brief of andere media te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit doorgeven via info@eyecarefoundation.nl of bellen naar 020-6473879

Wilt u meer informatie of van gedachten wisselen?

Neem contact op met

Maaike van Veen
Hoofd communicatie en fondsenwerving
m.vanveen@eyecarefoundation.nl
Telefoon: 06-81 386 863

Newsletter Wilt u graag informatie over projecten en evenementen van de Eye Care Foundation ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Deze melding niet meer tonen.