Ik wil op een andere manier helpen

Er zijn allerlei manieren waarop u kunt helpen om zoveel mogelijk mensen hun zicht terug te geven! Naast het bieden van directe financiële steun, kunt u zich ook op andere manieren inzetten om geld in te zamelen voor Eye Care Foundation. Loop bijvoorbeeld mee met de Dam tot Damloop, doneer uw verjaardag, of bedenk zelf een leuke actie! U kunt zich als particulier inzetten voor Eye Care Foundation, maar ook als school, vereniging of bedrijf.


Dam tot Damloop 

We gaan er weer voor! Schrijf je snel in en loop de Dam tot Damloop 2018 voor Eye Care Foundation. Dit jaar gaat de opbrengst naar oogzorg voor kansarme blinden en slechtzienden in Zambia.

Lees meer


Ik heb zelf een goed idee 

Heeft u zelf een goed idee om geld op te halen voor Eye Care Foundation? Alle grote en kleine initiatieven worden zeer gewaardeerd! Zo kunt u een berg beklimmen, een BBQ organiseren, vrienden uitnodigen voor een huiskamerconcert of zelfgemaakte cakejes verkopen.

Lees meer


Onze helden

Regelmatig komen mensen in actie om geld in te zamelen voor Eye Care Foundation. Zo helpen deze helden mee om zoveel mogelijk mensen hun zicht terug te geven! Eye Care Foundation is zeer dankbaar voor deze unieke steun. Maak kennis met de Eye Care Foundation helden en laat je inspireren!

Lees meer