Doe mee

Stichting Eye Care Foundation helpt onnodige blindheid en slechtziendheid in ontwikkelingslanden voorkomen en genezen. 80% van de blindheid is te herstellen door een eenvoudige staaroperatie. Veel slechtzienden zijn geholpen met een goede bril op sterkte. Zo simpel kan het zijn, maar zonder de hulp van u als donateur is het onmogelijk om dit te bereiken. Samen maken we het verschil.


Hoe ik kan helpen

Ik wil een donatie doen

Uw gift geeft iemand in een ontwikkelingsland de kans om met scherp zicht een toekomst op te bouwen U kunt op elk moment uw bijdrage stopzetten.

Doneer nu


Periodiek schenken

Periodiek schenken

Sinds 1 januari 2014 is ook een onderhandse schenkingsovereenkomst 100% aftrekbaar voor de belasting. U kunt dus méér geven, want de belastingdienst betaalt mee.
Dat is mooi meegenomen voor u én voor ons.

Ga naar periodiek schenken


Nalaten aan Eye Care Foundation

Nalaten

Veel van onze donateurs zijn ons al heel lang trouw. Door Eye Care Foundation op te nemen in uw testament kunt u ook na het overlijden blijven investeren in het bestrijden van blindheid en slechtziendheid. Een bijzondere manier van steun aan mensen die het zo hard nodig hebben.

Lees meer over nalaten 


Steun als bedrijf

Steun als bedrijf

Zoekt u als bedrijf naar een manier om iets blijvends terug te geven aan de wereld? Doet u dit het liefst door een samenwerking aan te gaan met een goed doel dat een concreet probleem aanpakt, en hierbij kosteneffectief en duurzaam te werk gaat?

Een samenwerking waarbij uw organisatie en medewerkers al dan niet actief bijdragen aan de oplossing, en waarbij tegelijkertijd de waarden van uw organisatie duidelijk uitgedragen worden? Is uw antwoord op deze vragen ‘ja’? Lees dan verder!

Steun als bedrijf


Andere manier helpen

Kom in actie

Er zij allerlei manieren waarop u kunt helpen om zoveel mogelijk mensen hun zicht terug te geven! Naast het bieden van directe financiële steun, kunt u zich ook op andere manieren inzetten om geld in te zamelen voor Eye Care Foundation. Loop bijvoorbeeld mee met de Dam tot Damloop, doneer uw verjaardag, of bedenk zelf een leuke actie!

Lees meer


Alternatieven voor betalen met de acceptgiro

Vanaf juni 2023 wordt de acceptgiro niet meer verwerkt. We hopen dat u met de alternatieven die wij u aanreiken ons kunt blijven steunen.

Lees meer