Harrie Jansson en kleinzoon Gabe

Harrie Jansson, donateur van Eye Care Foundation is samen met zijn 12 jarige kleinzoon Gabe op een waanzinnig avontuur gegaan, waarmee ze geld hebben opgehaald voor Eye Care Foundation.

Harrie vertelt ons waarom hij zich inzet voor Eye Care Foundation:

“In 2009 heb ik persoonlijk ondervonden hoe verschrikkelijk belangrijk het is om goed zicht te hebben. Ik ben in 2009 drie keer aan het netvlies van mijn rechteroog geopereerd. Het is redelijk goed gekomen, maar niet helemaal. Het was in december 2014 schrikken toen ook aan mijn linkeroog het netvlies was los gaan laten. Gelukkig was ik er nu op tijd bij en hebben wij toegang tot goede oogzorg.

Samen met mijn kleinzoon Gabe, ben ik in 2014 in 6,5 dag van Parijs naar Schiedam gefietst. Geweldig om dat met je kleinzoon te kunnen doen! We spraken af om het nog een keer te doen, maar dan van Berlijn naar Schiedam. Mijn netvliesoperatie in december 2014 in het oogziekenhuis Rotterdam gaf mij de inspiratie om deze keer geld op te halen voor Eye Care Foundation.”

Gabe heeft een prachtige website gemaakt met een prijsvraag. Deelnemers konden voor 5 euro het aantal kilometers schatten dat het tweetal moesten afleggen. De winnaar ontving een diner bon ter waarde van 100 euro. Er is met deze te gekke actie …. euro opgehaald. Harrie en Gabe: jullie zijn helden! Bedankt voor jullie inzet.