go big

We zijn super blij dat jij samen met ons een einde wilt maken aan vermijdbare blindheid en slechtziendheid en zo de sociaal-economische en sociaal-culturele positie van kwetsbare mensen verbeteren. Graag helpen we dan ook jouw actie tot een groot succes te maken.

Je hebt een actie bedacht, een pagina opgezet, de mensen om je heen ingelicht, maar hoe verspreid je deze actie nu onder een groot publiek?

Wij hebben een aantal tips voor je:

  • Mondeling: Vertel op je werk, school, vereniging, in de kantine en feestjes over de actie die je bent gestart. En vraag ze dan direct om je te sponsoren en niet te wachten tot ze thuis zijn.
  • WhatsApp & sms-berichten: Maak een WhatsApp-groep aan met veel van je contacten die elkaar kennen. Stel je vraag en verwijs naar je actiepagina. Bedank in deze groep de mensen die aangeven dat ze gaan doneren zodat alle groepsleden dat zien. Hierdoor is de kans groter dat anderen zich ook betrokken voelen en je actie zullen steunen. Als één schaap over de dam is…  
  • Social media: Vertel op je Instagram, Facebook, Twitter en/of LinkedIn profiel regelmatig hoe het staat met je actie. De kracht van een boodschap zit hem in de herhaling…
  • Email: Zet de link van je actiepagina met oproep onder je naam/handtekening in al je e-mails zodat iedereen die je mailt de actie ziet.
  • Bedrijven: Vergeet niet om ook bedrijven te benaderen om je te sponsoren. Je werkgever, een goede klant, een fijne leverancier. Als dank kan je daarover een speciaal nieuwsbericht schrijven en verspreiden met hun naam daarin. Of hun logo als afbeelding plaatsen op je actiepagina.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met:

Margreet Geels
Manager events
margreet@eyecarefoundation.nl
020 – 647 38 79