Donateurreis Nepal is volgeboekt, u kunt alvast aanmelden voor 2025!

Het is dit jaar weer hard gegaan met de aanmeldingen voor de Nepalreis in november. Heel mooi om te zien dat donateurs graag onze projecten willen bezoeken. De reis is inmiddels volgeboekt. Denkt u erover om in 2025 mee te gaan met onze donateursreis, neem dan contact op met Margreet. We weten nog niet welk land en projecten we gaan bezoeken maar dan bent u één van de eersten die het hoort.

Wat houdt de donateursreis naar Nepal in?

Eye Care bestaat 40 jaar in 2024!  Dit vieren wij ook met een donateurreis van 1 november tot en met 17 november. Deze 17-daagse reis geeft donateurs de prachtige kans om onze projecten van dichtbij te zien. Om zelf te ervaren hoeveel effect hun donaties, en daarmee het werk van Eye Care Foundation, hebben. Natuurlijk bezoeken we enkele hoogtepunten van dit fascinerende land en zien we de contouren van de Himalaya en de Everest terwijl de zon opkomt.

We organiseren elk jaar een donateursreis. Bijvoorbeeld de reis naar Tanzania in 2023, was voor de deelnemers een eye opener. Het bijwonen van een oogkamp, het van dichtbij zien hoeveel effect een staaroperatie heeft op het leven van de patiënt, was voor hen indrukwekkend. In Tanzania moet nog veel gedaan worden om oogzorg voor alle mensen betaalbaar en bereikbaar te maken.

Dit geldt ook voor de afgelegen berggebieden in Nepal. Mensen moeten vaak nog steeds dagen lopen om een oogkliniek te bereiken. En daarom blijft Eye Care Foundation zich inzetten voor goede oogzorg in al haar projectlanden. Onze Nepalese collega Anil vertelt tijdens de reis graag meer over de projecten die worden bezoekt.

Wat gaan we doen in Nepal?

De kosten voor deze reis liggen tussen de € 3000 en € 3500, afhankelijk van de vlucht en eventuele toeslagen. Daarnaast vinden we het geweldig wanneer donateurs voor één van onze projecten een extra bijdrage wilt geven!

Denkt u erover om mee te gaan in 2025?

U kunt zich uiteraard alleen, of met uw partner of vriend/vriendin inschrijven. Neem in ieder geval contact op als u interesse heeft:

Dat kan via mail:

Margreet Geels
Manager events
margreet@eyecarefoundation.nl
06-27091341 (alleen werkdagen)