Directeur’s bericht – Covid-19

Door de Covid-19-crisis is de hele wereld plotsklaps in een onzekere en complexe situatie belandt. Eye Care Foundation doet allereest haar uiterste best om minimale gezondheidsrisico’s voor alle personeelsleden en hun families, evenals voor partners en oogpatiënten te bewerkstelligen, terwijl we daarbij aan onze missie blijven werken naar ons beste vermogen.

We hebben onze procedures uitgebreid in overeenstemming met de protocollen die vereist zijn door de WHO en lokale gezondheidsautoriteiten:

– Alle medewerkers die vanuit huis kunnen werken, doen dat zoveel mogelijk.

– Verschillende projectactiviteiten en acties voor  fondsenwervings activiteiten worden uitgesteld tot een latere datum, wanneer het weer veilig is deze uit te voeren.

– Onze medewerkers werken nauw samen met onze partners in onze projecten om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke resultaten behalen in deze ongekende en unieke situatie.

– We onderhouden daarnaast nauw contact met de lokale overheden, waarmee we samenwerken om relevante informatie over de ontwikkelingen in elk land op de voet te kunnen volgen.

We hopen dat dit beleid uw blijft vertrouwen in Eye Care Foundation. We werken er hard aan om het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers en onze donoren voorop te stellen bij al onze diensten. In de afgelopen 35 jaar hebben we te maken gehad met verschillende andere crisissituaties en bij elke gelegenheid is Eye Care Foundation dankzij onze donoren, partners, onze medewerkers en onze familie sterker geworden.

 Bjorn Stenvers, CEO Eye Care Foundation

 

Volg onze website of social media kanalen voor meer updates. Neem contact met ons op als u vragen heeft via info@eyecarefoundation.nl.

Lees meer over hoe u uzelf kunt beschermen: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public